top of page

MICRODOSING

ERVARINGEN

logo.png

CHEYENNE - ETTEN-LEUR

 

 

"Levensveranderd dat is wat ik kan zeggen over microdoseren met truffels. Ik ben bang aangelegd en heb een lichte vorm van een angststoornis en paniek. Hierdoor lag de drempel voor mij wat hoger om te starten, maar wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan. Het scherpe randje van mijn fight-flight respons is verdwenen en ik heb controle over mijn stressmomenten waardoor de paniekaanvallen zijn uitgebleven. Het heeft me ontzettend veel spirituele inzichten gegeven en me dichter bij mezelf gebracht. Ik sta relaxter op en heb veel meer focus gedurende de dag. Echt, investeer dit in jezelf en groei!"

logo.png

SUNA - ROTTERDAM

 

 

"Mijn ervaring met microdosing was deze keer bijzonder diep. Ik voel me immens energiek maar tegelijkertijd ook heel kalm. Ik gebruik het in combinatie met Niacin en Lion's Mane en ik merk veel vooruitgang qua verbeterde gemoedstoestand en in mijn algehele staat van zijn. Mijn slaaproutine is zoveel verbeterd en ik ben in de tussentijd ook hierdoor gestopt met roken!"

logo.png

KAYLEIGH - ROTTERDAM

 

 

"Ik ben een overdenker en vaak dwaal  ik teveel  door mijn gedachtes heen, wat weer leidt tot ongerustheid. Een vriendin vertelde me tijdens een gesprek wat over microdosing en ik werd gelijk nieuwsgierig. Dus ik besloot om te bestellen bij Return to the Sun en ik ben ZO blij dat ik dat heb gedaan. Het valt me op hoe kalm ik blijf in situaties die me normaal gesproken stress bezorgen. En inplaats van dat mijn mind 'all over the place' is, ben ik meer in het hier en nu. Ik ben zeer dankbaar dat ik ben begonnen met microdoseren. Heel erg bedankt!"

logo.png

MEHRAN - AMSTERDAM

 

 

"Microdosing beviel mij super goed. Ik merkte vooral dat mijn humeur door de weken heen beter werd en dat ik beter naar mij gevoel kan luisteren. Daarnaast lukte het mij om langer geconcentreerd te zijn en verschillende dingen in zowel werk als privé overzichtelijk te maken. Enige nadeel was eigenlijk dat ik een paar sessies nodig had voordat ik de juiste dosering gevonden had."

logo.png

GRACE - DEN HAAG

 

 

"Het gebruik van microdosing is niet te vergelijken met een ander supplement dat ik neem. Het geeft me duidelijk meer energie en ik voel veel meer. Ik merk dat ik uit mijn hoofd ben en meer in mijn lijf zak. Voel me meer verbonden met mijzelf en als ik in het bos ben, voel ik ook een intensere verbinding met de natuur. Het is subtiel, maar het verschil is duidelijk aanwezig in vergelijking met als ik het niet neem. Ook ben ik een stuk creatiever en krijg ik meer gedaan door een betere focus. Al met al een aanrader om te proberen!"

logo.png

HARM - GRONINGEN

 

 

"Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen maar Microdosing was precies wat ik miste in het leven. Het verreikt mijn huidige bestaan en ik kan nóg meer genieten van het leven. Ik voel een betere connectie met mijn huisdieren en ik heb mijn opleiding in 3 maanden afgerond, want de weerstand daarvoor was in één keer weg. Het is absoluut niet te vergelijken met een trip, maar het voelt alsof je een soort “super-mens” wordt. Ik zou het iedereen aanraden!"

KHALIL - ROTTERDAM

 

"Sinds ik microdoseer merk ik dat ik niet alleen meer focus en creativiteit ervaar in mijn werk, maar ik voel mij ook relaxter en vrolijker. Soms combineer ik het met Lion's Mane en hierdoor kan ik mij nog beter concentreren. Ik zweer hierbij, ik had gewild dat ik hier veel eerder mee begonnen was!"

TOMMY - GOUDA

 
"Ik was al een tijdje op zoek naar Shilajit vanwege de aanwezigheid van belangrijke mineralen. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de Himalayan Shilajit van Return to the Sun. Elke ochtend een mespuntje Shilajit door de thee met wat honing geeft me een hoop energie!"

ROBIN - MOORDRECHT

"Ik heb nu twee keer een microdosing protocol gevolgd en het heeft mij echt heel veel gebracht. In eerste instantie wist ik niet echt wat ik ervan moest verwachten, maar ik zit nu zoveel beter in mijn vel! Ik sta elke dag veel vrolijker op en heb echt zin in de dag. Ik ervaar veel minder stress en het geeft me echt een bepaalde rust in mijn hoofd."

WIL JE OOK JOUW ERVARING MET ONS EN ANDEREN DELEN?

Dit zouden wij heel erg leuk vinden! Stuur een mailtje met jouw verhaal naar info@returntothesun.nl of een DM naar ons Instagram account: @return.to.the.sun

bottom of page