top of page
VERZENDEN

Wij doen ons best om te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk in huis is! Je ontvangt een bevestiging via de e-mail zodra jouw pakketje op de post is. Binnen Nederland kun je jouw bestelling verwachten tussen de 1 - 3 werkdagen. Voor België en Duitsland kunnen wij leveren binnen 2 - 3 werkdagen. Voor overige bestellingen binnen de EU is de levertijd binnen 4 - 10 werkdagen. Eventuele extra belastingen of importkosten in het buitenland zijn de verantwoordelijkheid van de klant.  

Onze microdosing truffels zijn 100% legaal binnen Nederland. Doe zelf onderzoek naar de status van de legaliteit in eigen land en neem verantwoordelijkheid voor de wetten die gelden. Return to the Sun is niet verantwoordelijk voor producten die in beslag worden genomen door derde partijen.

Voor vragen over je verzending, neem contact met ons op via info@returntothesun.nl

RETOURNEREN

Is je product beschadigd of ben je niet tevreden? Dan kun je het product retourneren. Let op! Met uitzondering van de Microdosing Truffles. Dit is een vers product en kan helaas niet geretourneerd worden. Voor alle andere producten geldt een termijn van 14 dagen. Wij kunnen de producten alleen terug in ontvangst nemen als de producten onbeschadigd, ongeopend en ongebruikt zijn. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

 

Neem altijd eerst contact met ons op voordat je iets wilt retourneren: info@returntothesun.nl

bottom of page