top of page
eva1.jpg

TERUGKEREND NAAR DE ZON

We zijn veel krachtiger dan we denken. Die kracht ligt in onszelf. In jou. Als een warme zon. Je kan altijd terugkeren naar die zon. Met de passende kennis en tools kunnen we leven vanuit ons volle potentieel en zijn we in staat om op alle vlakken goed voor onszelf te zorgen. Lichaam, mind & geest zijn tenslotte onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Als je begint met zelfverbetering op een specifiek gebied, zal de rest in het geheel ook mee omhoog getild worden naar een hoger niveau.

De natuur geeft ons prachtige middelen die ons helpen om optimaal te kunnen functioneren. Soms vergeten we dat wij onderdeel zijn van de natuur en zoeken we naar oplossingen buiten onszelf. Maar ons menselijk lichaam heeft het vermogen om zichzelf te helen en kan gestimuleerd en versterkt worden wanneer wij in balans komen als geheel met de natuur. Return to the Sun wil graag bijdragen aan het ondersteunen van een gezonde mindset en levensstijl, zodat jouw innerlijke zon kan gaan stralen!

 

MICRODOSING

Bepaalde schimmels hebben de bijzondere gave om ons bewustzijn te verruimen en worden al eeuwenlang gebruikt om ons meer in contact te brengen met onze ware essentie en de natuur. Microdosing kan een mooie laagdrempelige tool zijn om meer bewust te worden van jezelf. Door jezelf steeds beter te leren kennen kun je erachter komen wat voor obstakels er in de weg staan en wat er nodig is om jouw groei te bevorderen.

Onze truffels komen van een Nederlandse boerderij waar deze met uiterste zorg en perfectie gemaakt worden. Het resultaat is een natuurlijk product van de allerhoogste kwaliteit. Ze worden speciaal gekweekt voor microdosering - ze zijn klein en bevatten een constante werkzame stof - Psilocybine - per microdosis truffel.

truffels2.jpg
_DSC9333[12823].jpg

SUPERFOODS

Om optimaal te kunnen functioneren hebben wij alle essentiële voedingsstoffen nodig uit de natuur, die we tegenwoordig niet meer alleen uit onze voeding kunnen halen. De landbouwbodems waar onze voeding uit groeit hebben te maken met toenemende tekorten aan micronutriënten en veel gezondheidsklachten worden tegenwoordig in verband gebracht met deze tekorten. Ook zijn er nog andere factoren die invloed hebben op onze gezondheid. Denk aan de vervuiling van ons kraanwater en de lucht die we inademen, maar ook oplopende stress in onze huidige samenleving komt ons zeker niet ten goede.

 

Door onszelf te voeden met alle onmisbare nutriënten die de natuur ons schenkt, kunnen wij meer fysieke energie krijgen, ons natuurlijke immuunsysteem versterken, onze levensenergie verhogen, onze mentale gezondheid verscherpen, ons lichaam detoxen, stress verlagen en zo onze eigen vermogens maximaliseren op fysiek, mentaal & spiritueel gebied.

"Het begon bij mij uit nieuwsgierigheid."

Zelf ben ik vijf jaar geleden begonnen met het microdosen van Psilocybine. Het begon vooral uit nieuwsgierigheid. Ik had goede verhalen gehoord, maar er was nog weinig over te vinden op het internet. Ik ervaarde dat ik me veel meer aanwezig voelde in het moment. Dat deed me beseffen hoeveel ik normaal niet in het moment was, afgeleid door mijn gedachten. Ik zat vaak in mijn hoofd en leefde niet altijd in het nu. 

Door het microdosen werd ik mij meer bewust van mijn gedachten; ik kon ze van een afstandje observeren. Ik herkende bepaalde patronen bij mezelf. Ik kreeg inzichten en voelde mij meer zelfbewust.

 

"Er ontstond ruimte voor persoonlijke groei." 

Na die eerst microdosing-periode nam ik een pauze – zoals dat hoort - om weer te starten toen ik wat minder goed in mijn vel zat. Toen merkte ik dat de scherpe randjes eraf gingen – ik kreeg weer meer positievere gedachten.

Langzaam voelde ik mij weer helderder en lichter worden. Ik kreeg een nieuw perspectief op bepaalde dingen. Ik was zo enthousiast dat ik het vrienden aanraadde. Ook zij vertelden soortgelijke ervaringen.

In de loop der jaren deed ik zo nu en dan aan periodes van microdosing en elke keer weer heeft het een zeer positieve invloed op mijn leven.

 

"Microdosing heeft mij zoveel goeds gebracht dat ik mij geroepen voelde om meer mensen in contact te brengen met dit mooie hulpmiddel uit de natuur."

Wat zou het mooi zijn als we meer bewust zijn van onszelf en alles om ons heen, we geloven in onze eigen kracht, we dichterbij onze kern komen, we handelen vanuit liefde en we zo met elkaar in een hogere frequentie kunnen vibreren.

 

Ik geloof zelf dat onze buitenwereld een reflectie is van onze binnenwereld:

als wij ons van binnen fijn voelen dan kunnen wij dit waarnemen in de wereld om ons heen, en vice versa'. 

EVA DE KORTE, OPRICHTSTER RETURN TO THE SUN

WHEN IT'S NICE INSIDE, IT'S NICE OUTSIDE

bottom of page